Karaman Belediyespor'un kamp programı belli oldu

Karaman'ı Bölgesel Amatör Lig (Bal Ligi)'nde temsil edecek olan Belediyespor'un kamp programı belirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Ünüvar, ?Genel Kurulun ardından ilk iş olarak yönetimdeki arkadaşlarımızla görev dağılımı gerçekleştirdik. Hedefi olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu yüzden transferlere yoğunlaştık ve iç transferlerimizi tamamladık. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, grupları ve sezon açılış tarihini açıklamasını bekliyoruz. 15 Eylül sezon açılış tarihini tahminlerle yürüterek takımımızın kamp programını ve tarihlerini belirledik.? dedi.

Buna göre Karaman Belediyespor, 9-17 Ağustos ile 22 Ağustos-1 Eylül 2012 tarihleri arasında kampa girecek. 15 Eylül 2012'de sezon açılışı yapılacak.

Bu arada 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde, Kemal Kaynaş Stadyumu'nda yerli ve gurbetçi futbolcu adaylarının seçmelerinin gerçekleştirileceğini kaydeden Ünüvar, Belediyespor'da forma giymek isteyen tüm futbolcu adaylarını ve futbolseverleri saat 18.00'de yapılacak seçmelere beklediğini ifade etti.

Seçmelerin ardından Belediyespor Futbol takımı, 9 Ağustos'ta toplanacak ve sıkı bir kamp programı ile birlikte sezona hazırlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber