Cinayet zanlısı karı koca adliyeye sevk edildi

Fatih Kumkapı'da Cemal Tezel'i 19 yerinden bıçaklayarak öldüren Grigor İ. (33) ile eşi Seda B. (20) emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı Grigor İ'nin polise, "Eşimi taciz ettiği için öldürdüm." dediği öğrenildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kumkapı Şehsuvarbey Mahallesi Işın Sokak Numara 13'te dün meydana gelen olayda Cemal Tezel (49), 10 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Konuyla ilgili Grigor İ. (33) ile eşi Seda B. (20) gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek tercüman eşliğinde sorgulaması yapılan zanlı Grigor İ. cinayeti itiraf ederek, "Bir yıl önce çalışmak üzere eşimle birlikte Ermenistan'dan kaçak yollarla Türkiye'ye geldik. Bir süre inşaat işlerinde çalıştım. Bir ay önce bu evi kiraladık. Önceki gün akşam üzeri eşimle alışverişten dönerken ev sahibi Cemal Tezel'i gördük. Yemek için eve davet ettik. Birlikte alkol aldık. Bir ara ben tuvalete gittim. Geri döndüğümde Cemal Tezel'i eşime sarılmış halde gördüm. O sinirle mutfaktan aldığım bıçakla ona saldırdım. Öldürene kadar bıçakladım." şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Grigor İ. ile Seda B., Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber