Polisten kaçakçılık operasyonu

Kilis polisi tarafından yapılan 5 ayrı operasyonda 9 bin 320 adet Extacy hap, bin 125 kilo kaçak çay, 41 bin paket kaçak sigara ile 142 kök hint keneviri ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 08:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu, Z.K'nin Extacy tabir edilen uyuşturucu maddeyi Adana'ya götürerek K.G., C.Ö ve M.S. T. isimli şahıslara sattığının belirlenmesi üzerine Adana'da bulunan şahısların adreslerinde yapılan aramda 5 bin 210 adet Extacy hap ile birlikte yakalandı.

İkinci olayda ise Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.K, S.K, Z.S, İ.A ve S.E.T'nın Kilis'ten temin etmiş oldukları uyuşturucu nitelikli hapları plakası açıklanmayan bir araç ile Gaziantep üzerinden Adana ve Antalya illerine götüreceklerinin tespit edilmesi üzerine Gaziantep Nurdağı ilçesinde uyuşturucu haplar taşıyan araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, 4 bin 110 adet Extacy hap ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan S.K ve Z.S . gözaltına alındı. Yakalanan uyuşturucunun 75 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Üçüncü olayda ise Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 aracı Kilis'ten çevre illere kaçak çay götüreceği ihbarı üzerinde durdurdu. Araçlarda ya0pılan aramalarda bin 125 kilo kaçak çay ele geçirildi. 2 kişi hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Dördüncü olayda ise M.G'ye ait Büyükkütah Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada 142 kök hint keneviri ele geçirildi. Son olayda ise 2 ayrı aracı takibe alan Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, araçlarda yaptığı aramada 41 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar ile ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber