Giresun esnafından Başbakan'a vali teşekkürü

Giresun Kahveciler, Otelciler, Kafeteryacılar ve Bilumum Eğlence Yerleri Odası Başkanı Ercan Ayhan, Vali Dursun Ali Şahin'in Giresun'da göreve devam etmesini sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, bölge esnafı olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayhan, son valiler kararnamesi ile 11 ilin valisinin merkeze alındığını, 29 ilin valilerinin de görev yerinin değiştiğini hatırlattı. Kararname kapsamında 2011 Mart ayında Giresun'daki görevine başlayan Vali Dursun Ali Şahin'in yer almadığını kaydeden Ayhan, Giresun esnafları olarak Vali Şahin'in mevcut görevine devam edecek olmasından büyük sevinç duyduklarını ifade etti.

Esnaflar olarak Vali Şahin'i, Giresun için şans olarak gördüklerini aktaran Ayhan, "Giresun'da son 9 yılda 11 vali değişti. Bu kısa süreli vali değişiklikleri Giresun'u sürekli geri gitmesine neden oldu. İlimize gelen valiler, Giresun ile ilgili program yapamadan, ilçeleri ve köyleri görmeden gitmekteydi. Bu da Giresun'un makus kaderi olmuştu. Fakat Giresun'da bir ilk yaşandı valiler kararnamesi çıktı ve Giresun valimiz bu kararnamenin içine konulmadı. Bu Giresun için çok büyük bir şans olmuştur.? dedi.

'Valimiz Dursun Ali Şahin, Giresun'a geldiği günden itibaren gecesini gündüzüne katarak hiçbir mesai mefhumu tanımadan ilimizi nasıl ayağa kaldırırız diye çok büyük çabalar sarfetmiştir' diyen Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü: ?AR-GE ofisleri oluşturmuş, büyük program ve projelerle çalışmaya başlamış ve Giresun'da ilkleri gerçekleştirmiştir. Hiç kimsenin bu zamana kadar düşünemediği işleri hayata geçirmiş Giresun'un sosyo-ekonomik yapısında her zaman büyük fikirler üretmiş, özellikle de Giresunsporumuz için çok büyük katkılar sağlamış ve sağlamayada devam edecektir. Sayın Valimizin görevine devam etmesi her konuda olduğu gibi Giresunsporumuz için de çok büyük bir şanstır. Sayın Valimizin takip ettiği DOKA'nın ayrılması, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün ayrılması, OR-Gİ Havaalanı, Giresun yaylaları, yıllardır Giresun'un özlemi olan teleferik projesi ve bunun gibi birçok projenin titizlikle takip edilmesi için çalışkanlığıyla bildiğimiz sayın valimizin görevine devam etmesi bizleri mutlu etmiştir?

BAŞBAKAN'A VALİ TEŞEKKÜRÜ

Giresun Kahveciler, Otelciler, Kafeteryacılar ve Bilumum Eğlence Yerleri Odası Başkanı Ercan Ayhan, Başbakan Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile AK Parti teşkilat üyelerine Vali Şahin'in Giresun'da görevine devam etmesini sağladıkları için esnaflar olarak teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber