7 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde saat 14.00'te Dünya İtalyan Girişimcileri Başkanı Aldo Kaslowski ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 20.23'te Diyanet İşleri Başkanlığı mensupları ile iftarda bir araya gelecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.30'da Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi'nde düzenlenecek Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu'na katılacak.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 20.05'te Cemaat Vakıfları tarafından Kronos Hotel'de verilecek iftara katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Pasinler ve Horasan, Kars'ın Sarıkamış ve Selim ilçelerini ziyaret edecek. Kars'ta valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Babacan ve Akdağ, sivil toplum kuruluşları ile yapılacak toplantının ardından iftar programına katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Batman'da iftar programına katılacak.

- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, şehit yakınları ve gaziler onuruna ATO Congresium Merkezi'nde iftar yemeği verecek.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'da ünlü yönetmen Metin Erksan'ın cenaze törenine katılacak.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 11.00'de Ankara Vilayetler Evi'nde düzenlenecek Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu'na katılacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, saat 20.05'te Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Birliği'nin Ankara Palas Otel'de düzenlediği iftar programına katılacak, saat 02.00'de Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'nin düzenlediği sahur programına katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 11.30'da TÜBİTAK Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu Toplantısı'na katılacak, saat 14.30'da Bosna Hersek Enerji, Madencilik ve Sanayi Bakanı Erdal Trhulj ile ?Türkiye-Bosna Hersek Enerji Yatırımları Toplantısı?na katılacak, saat 20.05'te EnerjiSa tarafından Hacı Bayram Veli Camii iftar çadırında verilen iftar yemeğine katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çorum'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı'na katılacak. Bakan Çelik, akşam da işçilerle iftar yemeğinde bir araya gelecek.

Siyasi partilerin programları

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 20.05'te gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle Göksu Restaurant'ta iftarda bir araya gelecek.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, saat 10.30'da partisinin Ankara İl Teşkilatı tarafından Etimesgut Şeker arazisinin önünde hızlı tren atölyesi yapımı nedeniyle düzenlenecek protesto gösterisine katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Edirnekapı Polis Şehitliği'nde saat 17.30'da şehitler için düzenlenecek anma törenine katılacak ve ardından Four Seasons Otel'de şehit aileleri ve vazife malullerine iftar yemeği verecek.

- İstanbul İl Müftülüğü, Kadıköy'deki BY Otel Kozyatağı'nda saat 20.00'de yakın il ve ilçe yöneticilerine iftar verecek.

- AK Parti Ankara İl Başkanlığı, saat 20.05'te Altınpark'ta iftar programı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Londra'da devam eden 2012 Olimpiyat Oyunları'nda bugün bir takımımız ve üç branşta 7 sporcumuz yarışacak. Türk sporcuların programları şöyle:

Atletizm

21.05 Bayanlar Uzun Atlama Elemeleri (Karin Melis Mey)

21.15 ve 23.00 Bayanlar 100 Metre Engelli Yarı Final ve Final (Nevin Yanıt)

23.15 Erkekler 1500 Metre Finali (İlhami Tanui Özbilen)

Basketbol

22.00 Türkiye-Rusya (çeyrek final maçı)

Güreş

15.30 Grekoromen 66 kg (Atakan Yüksel-Saeid Morad Abdvali/İran)

15.30 Grekoromen 96 kg (Cenk İldem-Ghasem Gholamreza Rezaei)

Yelken

14.00 Deniz Çınar-Ateş Çınar (Erkekler 470/9. ve 10. yarışlar)

- Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Romanya temsilcisi Vaslui ile oynayacağı maç için saat 11.00'de özel uçakla Romanya'ya gidecek.

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Romanya'nın FC Vaslui takımı ile oynayacakları rövanş karşılaşması öncesinde saat 19.30'da maçın oynanacağı Ceahlaul Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısına bir futbolcu da katılacak. Sarı-lacivertliler, saat 20.00'de Ceahlaul Stadı'nda maç öncesindeki son antrenmanını yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

- Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yöneticiler ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Merter Green Park Otel'de İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin geleneksel iftar yemeğine katılacak.

- Avrupa Şampiyonlar Ligi Kadın Elemeleri maçında Slovenya takımı ile karşılaşacak olan Ataşehir Kadın Futbol Takımı, saat 14.00'te TSYD Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- Galatasaray, çarşamba günü Fiorentina ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarını saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sabah ve akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Kulüplerin transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber