Gazilerin futbol aşkı

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, gaziler ve şehit ailelerine iftar yemeği verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziler, Boluspor maçlarına rahat girebilmek için destek istedi.

Bolu'da yaşayan şehit aileleri ve gazilere, Vali İbrahim Özçimen tarafından iftar yemeği verildi. Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde verilen iftar yemeğine iftar yemeğinde Vali Özçimen ve eşi Nezahat Özçimen, gelenleri tek tek karşılayarak masaları dolaştı. Ailelerle sohbet eden ve bir istekleri olup olmadığını da soran Vali Özçimen, iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Herkes vatan, millet için elinden geldiği kadar bir şey yaparken, siz en çok sevdiklerinizi, evlatlarınızı feda ettiniz. Sizler hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecektir" dedi.

Ülkede yaşanan terör saldırılarının sona ermesi temennisinde bulunan Vali İbrahim Özçimen, "Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin eşleri, anneleri, babaları, çocukları, değerli gazilerimiz ve ailelerini saygıyla selamlıyorum. Bu mübarek Ramazan günü sizlerle beraber iftarda olmaktan büyük bir şeref duymaktayım. Mübarek Ramazan hepimize hayırlar getirsin. Bu aylar yüzü suyu hürmetine memleketimizde huzur olsun, barış olsun. Memleketimizde terör, yanlış işler, şiddet ve bunlar gibi şer işler artık bitsin. Sizlerle bir araya gelerek sohbet etmek çok güzel. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftar yemeğinde her masaya görevlendirilen Valilik görevlileri, şehit aileleri ve gazilerin sıkıntılarını dinleyerek, Vali İbrahim Özçimen'e iletilmek üzere not aldılar. Gecenin en dikkat çekici isteği gazilerden geldi. Gaziler, TFF 1.Liginde mücadele eden Boluspor maçlarına rahatlıkla girmek istediklerini ilettiler. Gazilerin Boluspor maçlarına rahat girebilmeleri yönündeki taleplerini Boluspor ile görüşeceğini belirten Vali İbrahim Özçimen, Bolu'daki araç parklarında da şehit aileleri ve gazilere de gerekli kolaylığın sağlanması yolunda ilgililere gerekli talimatları vereceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber