Porsche uçtu: 2 ölü

Porsche marka lüks araç, yaklaşık 15 metreyi havadan katetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ataşehir'de bu sabah akılalmaz bir kaza meydana geldi. Boş yolda aşırı hızla ilerlediği öne sürülen Porsche marka lüks araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce kaldırıma çıkan otomobil, daha sonra toprak alandaki yükseltiye aşarak havalandı. Metrelerce havalanan otomobil, yan yolu havadan geçti ardından da 1,5 metre yüksekliğindeki bahçe duvarının üzerinden geçti. Yaklaşık 15 metre uçan otomobil, duvarını havadan aştığı site bahçesine düştü. İnanılması güç kazada hurda yığınına dönen araçtaki Adnan İper (27) ile Onur Çilingir (25) hayatını kaybetti. İki gencin cansız bedeni güçlükle araçtan çıkarıldı. Olay yerindeki inceleme devam ediyor.


Ataşehir'de hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri hastaneye kaldırıldı (İHA)

Ataşehir'de otomobili ile bir sitenin bahçesine uçarak hayatını kaybeden Adnan İper(27) ve arkadaşı Onur Çilingir'in(25) cenazeleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adnan İper'in, işadamı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu öğrenildi

Ataşehir'de sabah saatlerinde meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu öne sürülen Adnan İper yönetimindeki otomobil, bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada hayatını kaybeden Adnan İper ve arkadaşı Onur Çilingir'in cenazeleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adnan İper'in TETAŞ Şirketler Grubu Kurucu üyesi, İşadamı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazada hurdaya dönen lüks otomobil, iş makinesi yardımıyla olay yerinden çıkartıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber