Develi'nin zengini de fakiri de aynı sofrada buluştu

Kayseri'nin Develi ilçesi Kaymakam; ihtiyaç sahibi aileler, kimsesiz çocukları, ilçenin ileri gelenleriyle iftar sofrasında buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alanlarla, ilçe merkezi ve köylerdeki yaşlı insanları iftarda bir araya getirdiklerini belirterek, "Gösterişten uzak garip gureba iftar sofrasında ilçe idarecilerimiz, belediye başkanlarımız ve hayırseverlerimizle bir araya geldik. Davetimize iştirak eden tüm hemşerilerimize ve idarecilerimizle hayırseverlerimize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına teşekkür ediyorum.? dedi.

İftarda Kaymakam Enver ünlü eşi ve ile birlikte bütün davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak yaşlıların ellerini öptü ve tatlı ikram etti. Davetlilerin talepleri üzerine bazı masalarda hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İftara Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Fatma Alpay, merkez ve köy demeden gelebilecek durumda olan herkesi mümkün olduğunca getirmeye çalıştıklarını belirterek, organizasyonun gelecek yıllarda da devam edeceğini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber