Başkan Bulutlar: Ramazan'ı bereket içerisinde geçirdik

Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere 6 bin 500 gıda paketi dağıttıklarını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Bulutlar, yardım paketlerinin adrese teslim yapıldığını söyledi.

Ramazan'da, yerel yönetimler yardım seferberliği başlattı. Palandöken Belediyesi de Ramazan boyunca yaklaşık 40 bin kişiye iftar yemeği verdi. Belediye ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelere 26 bin ekmek dağıttı. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, rahmet ve bereket ayı Ramazan ayını hizmet anlamında dolu dolu geçirdiklerini kaydetti.

Başkan Bulutlar, ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarını gidermek, bir nebze de olsa huzurlu zaman geçirmeleri için bütün imkanları seferber ettiklerini kaydetti. Bulutlar, şöyle dedi: "Ramazan'da 6 bin 500 gıda paketini, daha önceden personelimiz tarafından tespit edilen adreslere, halkımızın onurunu korumaya azami dikkat göstererek teslim ettik. Yine Ramazan ayı süresince Yenişehir Solakzade Camii bahçesinde ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yakın alanda kurulan iki iftar sofralarımızdan günlük bin 250 kişiden toplam 37 bin 500 kişi iftar sofralarında buluşarak birlikte iftar ettik. iftar çadırlarına gelemeyen yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşlarımızın ise evlerine kadar günlük sıcak yemek servisi yapılmıştır. Ramazan'ın ruhuna uygun kültürel etkinlikler Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesi'nde yapılarak Kuran-ı Kerim, dini sohbetler, ilahiler, semazen, aşıklar, tasavvuf müziği, halk müziği gibi programlar yapılarak, Palandökenlilerin hoşça vakit geçirilmesi sağlanmıştır. Hemşehrilerimize Ramazan hediyesi olarak ?Vahiyden Kalbe? isimli kitap dağıtımı yapılmış, yine Belediyemiz tarafından yapılan Şehitler Parkı'nda, şehit aileleriyle hasret giderilmiş, birlikte iftar edilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber