Başkanlar belediye hizmetlerini masaya yatırdı

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nın 15 günde bir düzenlediği 'Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan İl Başkanı Ahmet Sorgun, "Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu'nun katılımıyla AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Konya'nın devam eden ve tamamlanan hizmetleri ile proje aşamasındaki yatırımlar, kentin sorunları, belediyelerin kültürel ve sosyal faaliyetleri ele alındı.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini söyleyen İl Başkanı Ahmet Sorgun, "Yerel yönetimlerle daha yaşanabilir şehirler için önemli hizmet ve yatırımlar insanımıza sunulmaktadır. Bizim anlayışımızda hizmetin ve hizmet yelpazesinin sınırı yoktur. Bu cennet vatana ve milletimize ne kadar hizmet edilse ne kadar eser ortaya konsa azdır. Konya'da yerel yöneticilerimiz de bu anlayışla hız kesmeden hizmetlerine devam ediyorlar. Bu toplantılar vesilesi ile şehrimize milletimize ve ülkemize daha fazla hizmet etmek amacındayız. İnşallah önümüzdeki yıllarda Konyamız çok daha büyük yatırımlar alacak ve şehrimiz belediyecilik alanında örnek kent olarak gösterilmeye devam edilecektir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber