Midyat'ta kız meslek lisesi öğrencileri ödüllendi

Mardin'in Midyat ilçesinde Kız Meslek Lisesi idaresi ve okul aile birliği tarafından üniversiteye yerleşen öğrenciler ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kız Meslek Lisesi'nde 8 öğrencinin çeşitli üniversitelere yerleşmesi okul idaresi ve okul aile birliği başkanlığınca sevinçle karşılandı. Okul Müdürü Zekeriya Atilla ile Okul Aile Birliği Başkanı Alaattin Bedir, kazanan öğrencilere bavul hediye etti.

Öğrencilerin üniversiteyi kazanmaları karşısında çok mutlu olduklarını belirten Başkan Alaattin Bedir, "Kendi çocuğum üniversiteyi kazanış gibi çok mutluyum. Çocuklarımız üniversiteyi bitirdikten sonra gelip kendi memleketlerinde kardeşlerinin eğitim ve öğretimine destek sağlayacaklar. Burada yeni neslin elinden tutup hizmet edecekler. Bunu düşündükçe çok huzurlu ve duyguluyum. Bu başarı diğer öğrencilere de örnek olacağını düşünüyorum. Üniversiteyi kazanan okulumuz öğrencilerini tebrik ederim? dedi.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Zihinsel Engelliler Bölümü'ne yerleşen Esra Alpaydın, ?Üniversiteyi kazandığımdan dolayı ailem, okulum ve kendi adına çok mutluyum. Bu hediyeye ihtiyacım vardı zaten. Bizi düşündükleri için oku yetkilileri ve büyüklerimize teşekkür ederi.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber