Eski eşe sokak ortasında kurşun

Beykoz'da eski eşini sokak ortasında omzundan vuran şahıs, ardından kendi kafasına ateş ederek intihar girişimde bulundu. Hastaneye kaldırılan saldırganın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay sabah saatlerinde Beykoz Göksu Mahallesi Öykü Sokak'da meydana geldi. İddiaya göre, Turgut Kaplan (32), 5 ay evvel boşandığı eski eşi Zeynep Türkmen'i (43) bir süredir tehdit ediyordu. Türkmen konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ancak koruma talep etmemişti. Bu sabah işine gitmek için evinden çıkan Zeynep Türkmen, işyerine yaklaştığında eski eşi Turgut Kaplan'ın kendisini beklediğini gördü. Konuşarak Türkmen'in iş yerine doğru birlikte yürümeye başlayan çift arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışma sonucunda sinirlenen Turgut Kaplan, belindeki silahı çekerek Türkmen'e ateş etti. Kaçmaya çalışan Türkmen omzundan vurularak yere düştü. Türkmen'in yere düştüğünü gören Kaplan, kendini de kafasından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Kaplan'ı gören çevredeki vatandaşlar olay yerine polis ve sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen ambulanslarla her iki yaralı da Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zeynep Kaplan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ancak Turgut Kaplan'ın durumun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Öte yandan, silah sesini duyarak dışarı çıktıklarını belirten görgü şahidi Cumali Özdemir ?Şahıs kadını birkaç sefer tehdit etmiş. Kadında ?Tehdit ediliyorum? diye savcılığa başvurmuş. Bu sabah da kadına ateş ediyor daha sonra da kendi kafasına sıkıyor. Kadının pek ir şeyi yoktu ama adamın durumu ağırdı? şeklinde konuştu. Polisin konuyla ilgili çalışması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber