Adıyaman Manzaralı uygulama oteli faaliyete geçiyor

Adıyaman Üniversitesi'nde turizm ve aşçılık eğitimi alan öğrencilerin uygulamalı eğitimlerini gerçekleştirmeleri ve üniversiteye gelecek olan misafirlerin ağırlanması amacıyla yapılan Meslek Yüksekokulu Turizm Uygulama Oteli yakında faaliyete geçiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bütün konuk odalarında kartlı giriş sistemi olan 5'i çift kişilik, toplam 24 odalı ve 29 yatak kapasiteli uygulama otelindeki tüm odalar balkonlu ve kampüs, Karadağ, Alidağı ve Atatürk Barajı Gölü'nün görülebileceği bir manzaraya sahip. Bütün kapalı alanlarında merkezi iklimlendirme özelliği olan otelde odaların tümünde led tv-minibar bulunacak. Teknik donanımlı 20 kişilik toplantı salonu, 120 kişilik lokantası, 25'şer kişilik lobi ve dinlenme salonu bulunan otelde çamaşırhane ve otopark bulunuyor.

Adıyaman Üniversitesi'nde turizm eğitimi alan bütün öğrencilerin uygulama otelinde konuklarla yüz yüze iletişim kurmalarına ve uygulamalı eğitim almalarına imkan verecek Turizm Uygulama Oteli aynı zamanda Üniversitedeki konukları ağırlayabilme ihtiyacını önemli ölçüde giderecek.

Donanım ve mefruşatının tamamlanmasıyla otelin yakın bir gelecekte hizmete girmesini beklediklerini kaydeden Turizm Uygulama Oteli Müdürü Öğr. Gör. Nevzat Güler, otelin hizmete girmesi ile birlikte hem öğrencilerin uygulama eğitimlerini yapabileceklerini hem de üniversiteye gelecek misafirlerin ağırlanabileceğini söyledi. Güler, "Turizm ve aşçılık eğitimini alan öğrencilerimiz daha önceleri yıl içerisinde aldıkları teorik eğitim ve atölyede uygulamalı eğitimin, otelimizin faaliyette geçmesi ile birlikte müşterilerine güleryüzlü hizmet sunma ve uygulamalı yerinde öğrenme imkanı sağlanmış olacak. Bu durum mezun olacak olan öğrencilerimizin istihdam edilmelerini kolaylaştıracak." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber