Hırsıza vatandaş dayağı

Adana'da evine bir haftada üç kez girip bisiklet ve malzeme çalan zanlıyı yakalayan ev sahibi, sokak ortasında darp etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Kızılpınar'ın evine bir hafta önce giren hırsız, evin bahçesinden bisikleti alarak kaçtı. Bir gün sonra yine gelen hırsız, bu kez de evin bahçesinin etrafına çekilmek üzere alınan tel örgüyü çaldı. Ancak bununla da yetinmeyen hırsız, dün sabah saatlerinde aynı eve 3. kez gelerek bahçede bulunan bebeğin pusetini alıp götürürken ev sahibi İsmail Kızılpınar tarafından fark edildi. Kızılpınar, kendisini fark edip kaçan hırsızı peşinden koşup yakaladı. Ev sahibi ile zanlı arasında kavga çıktı. Kavga sırasında ev sahibi hırsızı darp etti. Ev sahibi de kavga sırasında ayağından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, ev sahibinin elinden kurtardığı zanlı için ambulans çağırdı. İlyas A. (22) adlı zanlı, ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı.

Ev sahibi zanlıdan şikayetçi olurken, İlyas A. da ev sahibinden kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Zanlının hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber