Şehit uzman çavuş15 gün önce baba olmuş

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden birinin bir çocuk babası Malatyalı Uzman Çavuş Güner Erdem olduğu öğrenildi.

Şemdinli'nin Bağlar Köyü yakınlarında bulunan Boğazköy Köprüsü kırsalında operasyon sırasında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan iki askerden Uzman Çavuş Güner'in, Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nin Sarıkız Köyü nufüsuna kayıtlı olduğu belirlendi.

Erdem'in Çukurdere Mahallesi'ndeki evine sağlık ekipleriyle gelen askeri yetkililer, acı haberi Erdem'in eşi Sonay Erdem'e bildirdi.

Haberi aldıktan sonra fenalaşan Sonay Erdem'e sağlık ekipleri müdahale etti. Evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları taziye için Erdem'in evine geldi.

Yaklaşık bir yıl önce evlenen Erdem'in 15 gün önce baba olduğu, doğum için Malatya'ya geldiği ve burada bir hafta kaldığı öğrenildi. Yakınları, Erdem'in son ziyaretinde memleketinden ayrılmakta zorlandığını anlattı.

Şehit Uzman Çavuş Erdem geçtiğimiz Ağustos ayında artan terör olaylarının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında "Şu An Şemdinli'deyim ve hiç bir sıkıntı yok. Hainleri öldürmekten yorulduk çok şükür ki bizim kaybımız yok, kimse bizim vatanımıza göz dikemez" yazarak, "Kimse Türkün bileğini bükemez azdan az gider çoktan çok gider bizden hiçbir şey gitmez..." yazdığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber