Kadıköy'de şüpheli paket alarmı

Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde bir bankanın önündeki trafik ışıklarının üzerine bırakılan şüpheli paket, polisi alarma geçirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 13:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay yerine bomba imha uzmanları, itfaiye ekipleri ve çok sayıda polis gönderildi. Şüpheli paket nedeniyle Kadıköy'de trafik de bir süre kilitlendi.

Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi Amirliği'ne düzenlenen bombalı intihar saldırısından hemen sonra Kadıköy'de de bomba paniği yaşandı. Rasimpaşa Mahallesi, Söğütlüçeşme Caddesi'ndeki trafik ışıklarının üzerine bırakılan paket, polisi alarma geçirdi. Söz konusu adrese bomba imha uzmanları çağırıldı. İtfaiye ve polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Cadde üzerindeki esnaflardan bazılarının kepenklerini kapatarak olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

Özel elbisesini giyen bomba imha uzmanı, itfaiye aracının merdivenine binerek pakete yaklaştı. Büyük bir dikkatle incelenen paketten alkollü içki kutusu ile bazı çöpler çıktı. Polisin şüpheli pakete müdahalesini cadde üzerinde toplanan vatandaşlar büyük bir dikkatle izledi. Paketin boş çıkmasıyla rahat bir nefes alan esnaf da iş yerlerine döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber