Durakta unutulan valiz paniğe sebep oldu

Beyoğlu'nda bir otobüs durağında unutulan şüpheli bir valiz, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 23:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Refik Saydam Caddesi üzerinde bulunan Şişhane Otobüs Durağı'nda saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Otobüs bekleyen yolcuların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri, terör uzmanları ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, durağın etrafını şeritle çevirerek caddenin bir bölümünü araç trafiğine kapattı. Uzman ekipler, özel koruma kıyafetlerini giyerek çalışmalarını sürdürdü. Bu sırada valizin sahibi olduğunu iddia eden Hüseyin Yüzoğlu (57) isimli bir şahıs, son anda polislerin yanına gelerek, ?Valiz benim, durakta bir kadına emanet etmiştim.? dedi. Ancak buna rağmen tedbiri elden bırakmayan polis ekipleri, şahsı valizden uzaklaştırarak emniyet aracına aldı.

Güvenlik güçlerinin gerekli incelemelerinin ardından içinde duvar saatleri, giyim eşyası ve kağıt parçaları bulunan valiz eşyaları ekip aracına taşındı.

Cadde de trafik yeniden normale dönerken, valizi durağa bırakan Hüseyin Yüzoğlu, ?emniyeti suistimal? suçundan ifadesi alınmak üzere Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kasımpaşa Polis Merkez Amirliği'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber