İlköğretim okulundan bilgisayar çalan şahıslar yakalandı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir mahalle bakkalından sigara ile para ve bir ilköğretim okulundan bilgisayar çalan 2 kişi yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tufanpaşa Mahallesi Şehit İsmail Işıkbol Caddesi'nde Salihe Uzuğ'a ait bakkal dükkanına giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, demir parmaklıklı kepenki keserek içeri girdi. İçerden bin 500 TL değerinde sigara ve 150 TL bozuk parayı çaldı. Sabah iş yerini açtığında soyulduğunu fark eden Salihe Uzuğ durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler iş yerinde yaptıkları incelemenin ardından hırsız veya hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelileri kısa sürede Atatürk Caddesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan K.S. ve A.Ç.'nin üzerlerinde yapılan aramada pense ve tornavida ele geçirildi. Şüphelilerin hırsızlık yapmak için Adana'dan geldikleri ve hırsızlık suçundan birçok kayıtları olduğu öğrenildi.

Yapılan araştırmada 2 Ağustos 2012 tarihinde Merkez İlköğretim Okulu'ndan 4 adet bilgisayar çaldıkları belirlenen şüpheliler, adli makamlara sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber