Dört Eylül Belediyespor, şampiyon oldu

Bolu Kamp Merkezi Projesi kapsamında Tunçeri Spor Organizasyonları tarafından düzenlenen, Bolu Belediyesi Uluslararası Voleybol Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Final maçında Yenişehir Belediyesi'ni 3-1 yenen Dört Eylül Belediyespor turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçında Sivas Dört Eylül Belediyespor ile Yenişehir Belediyesi arasında oynanan maçta Sivas temsilcisi 24-26 kaybettiği ilk setin ardından toparlanarak 25-22, 25-23 ve 25-23 sonuçlanan setlerle rakibini 3-1 mağlup etti ve turnuvanın şampiyonu oldu.

Dört Eylül Belediyespor Voleybol Takımı, turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreni ile şampiyonluk kupasını Bolu Belediye Başkanı Alattin Yılmaz, Gençlik Spor İl Müdürü Suat Çelen ve turnuvanın organizatörü eski milli basketbolcu Kemal Tunçeri'nin elinden aldı.

Turnuvanın takımı adına çok faydalı geçtiğini söyleyen Sivas Dört Eylül Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, ?Bizim açımızdan güzel bir maç olduğunu söyleyebilirim. Diğer maçlarda olduğu gibi bütün oyuncularımı deneme fırsatım oldu. Oyuncularımın yükselen form grafiğinden memnunum. Maçı kazanmamızda ki en büyük etken diğer maçlarda olduğu gibi maçı istememiz oldu. Turnuva gayet güzel geçti. Tunçeri Spor Organizasyonları'na ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber