Çocuk parkına elektrik trafosu

Çorlu`da Bahçelievler Mevkiinde yer alan ve içerisinde çevre sakinlerinin spor yapmalarına olanak sağlayan fitness gruplarının da yer aldığı çocuk parkına dev bir elektrik trafosu yerleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahalle sakinleri çocukların ve çevre sakinlerinin uğrak yeri olan çocuk parkına konulan trafoyla ilgili olarak tepkilerini dile getirdiler.

Çocuk parklarında elektrik trafoları ve doğalgaz dağıtım merkezlerinin sıkça karşılaşılan durumlar olduğunu dile getiren vatandaşlar Bahçelievler Çocuk Parkına da yeni bir trafo konulduğunu belirterek duruma olan tepkilerini ortaya koydular.

Okulların açılması ile birlikte çocukların yoğun bir şekilde geldiği Bahçelievler 3. Sokak üzerinde yer alan çocuk parkının çevre sakinleri tarafından sıklıkla kullanıldığını belirten mahalle sakinleri: ?Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından yeniden düzenlenen park alanına oyun grupları ve spor aletleri monte edildi. Oyun gruplarının bulunduğu alan çocukların tehlikelerden uzak olması için düşme anlarında yaralanmalarını önleyecek şekilde kauçuk malzeme ile kaplandı. Çocuklar tehlikesiz, güzel bir oyun alanına kavuştu sokak aralarındaki tehlikelerden uzak duracaklar derken çocuk parkının içine büyük bir elektrik trafosu yerleştirildi? dediler.

Sokak aralarında kaza riski ile karşı karşıya kalan çocuklar için en güvenli oyun alanı yetişkinler için de en güvenli spor ve dinlence alanı olan park içerisinde konulan büyük elektrik trafosu üzerinde yer alan ?Dikkat Ölüm Tehlikesi' ibarelerin her şeyi özetlediğini dile getiren vatandaşlar: ?Bizler tehlikesiz ya da en az tehlikeli olduğu için çocuk parklarını tercih ediyoruz. Ölüm tehlikesi taşıyan trafoyu getirip çocuk parkına koyuyorlar. Bu konuya bir çözüm getirilmesini istiyoruz? diyerek duruma olan tepkilerini dile getirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber