Osmaniye'de cadde ve yollar genişletiliyor

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehir içindeki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kara, şehir merkezindeki cadde ve yolları genişlettiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye'yi Osmaniyelilere yakışır bir hale getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Osmaniye'nin, ihtiyaçlarını karşılayabilecek genişlikte ve özellikte, büyük ve geniş yollar yapıyoruz. Kısacası geniş, kalıcı ve günü kurtarmaya değil, geleceği kurtarmaya yönelik yollar yapıyoruz.? dedi.

Akyar ve Alparslan Türkeş caddelerinde yol yapım çalışmasının uzamasının altyapı çalışmalarından kaynaklandığını dile getiren Başkan Kadir Kara, bu iki caddenin imar çalışmalarından elde edilen yol terkleri ile genişletileceğini vurguladı.

Kara, yapılan yol genişletme çalışması ile 8 metre genişlikteki Alparslan Türkeş Caddesi'nin 18 metreye, 8.5 metre genişlikteki Akyar Caddesi'nin ise 15 metreye çıkartılacağına dikkati çekti.

Gelişen ve nüfusu her geçen gün artan Osmaniye'de en büyük sıkıntıların başında dar yolların geldiğini söyleyen Başkan Kara, Osmaniye'de kalıcı asfaltlar yaparken yolları da imar çalışmalarından elde ettikleri terkler ile genişlettiklerini ifade etti.

Günü kurtarmak adına veya seçime yönelik çalışmalar yapmak adına hizmet yapmadıklarını dile getiren Başkan Kadir Kara, bu nedenle altyapısı olmayan yerlerde kesinlikle üst yapı çalışması yapmadıklarını izah etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber