Öldürülüp yol kenarına atılan öğretmen gözyaşlarıyla toprağa verildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, öldürülerek yol kenarına atılan öğretmen Serpil Kömürcü (25) kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün sabah saatlerinde, İzmit-Kandıra yolu üzerindeki Çubuklu Osmaniye Nebihocalar köyü yol ayrımında bir ceset gören vatandaşlar, durumu jandarmaya haber verdi. Ekiplerin yaptığı ön incelemede cesedin 20?25 yaşlarında bir kadına ait olduğu belirlendi.

Vücudunda çok sayıda darp izine rastlanan ve üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Yapılan ön incelemede kadının yüzünde yara, iki kolunda ve bir bacağında kırık, kafatasında ise çeşitli çatlaklar bulunduğu belirlendi. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, Körfez ilçesindeki İlimtepe İlköğretim Okulu'nda ücretli öğretmenlik yapan Serpil Kömürcü'ye ait olduğu belirlendi.

Serpil Kömürcü'nün cenazesi, Asri Mezarlık morgunda yapılan otopsinin ardından, bugün, Derince ilçesinde bulunan evine getirildi. Burada, Kömürcü'nün ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Evinde helallik alınan Kömürcü, Merkez Camii'nde öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber