Hizan'da yangın

Bitlis'in Hizan ilçesinde samanlık olarak kullanılan iki katlı bir evde çıkan yangında 50 bin TL maddi zarar meydana geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre, yangın öğle saatlerinde ilçeye bağlı Karaağaç köyünde meydana geldi. Samanlık olarak kullanılan iki katlı evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına köylüler hortum ve bidonlarla müdahale ederken, Hizan ve Yolalan belediyelerine ait itfaiye ekipleri de kısa sürede bölgeye geldi. Yapılan müdahale sonucu yangın kontrol altına alınırken, maddi zararın ise 50 bin TL olduğu belirtildi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaağaç Köyü Muhtarı İsmet Aslan, 6 kişinin ortak olduğu iki katlı samanlıkta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktığını söyledi. Yangında yaklaşık 50 bin lira değerinde samanın yandığını belirten Aslan, ''6 kişiye ait iki katlı samanlık kül oldu. Yangında can kaybının olmaması bizleri sevindirdi. Yangına müdahale eden Hizan Belediyesi ve Yolalan Belediyesi itfaiye ekiplerine teşekkür ederim'' diye konuştu.

Hizan İlçe Kaymakamı Hayretin Baskın ve Hizan Belediye Başkanı Arif Taylan da, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber