Kazan Belediye Başkanı Ertürk'e ABD'den ödül

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı tarafından Belediye Yönetimi ve Kurumlararası İlişkiler konulu Uluslararası Ziyaretçi Liderlik Programı'nda öğrendiklerini ülkesine döndükten sonra en iyi şekilde uygulaması nedeniyle 'Ayın Mezunu' seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın eğitim programlarına katılan ve sayısı 1 milyonu aşan mezunlar için tasarlanmış olan resmi web sayfasında (http://alumni.state.gov) "Lokman Ertürk, kendi halkının refahı ve gelişmesi için bu eğitim programında öğrendiği kavramları uygulamadaki başarısının bir takdiri olarak ayın mezunu seçilmiştir? ifadesi kullanıldı. Web sayfasında, Lokman Ertürk'ün ABD'de 2006 yılında katıldığı 'Belediye Yönetimi ve Kurumlararası İlişkiler' konulu 'Uluslararası Ziyaretçi Liderlik' eğitim programının ardından Türkiye'ye döner dönmez bir dizi altyapı ve ekonomik gelişim projelerine başladığı ve bunun sonucu olarak da Kazan'ı, Ankara'nın en hızlı gelişen ilçesi haline getirdiği vurgulanıyor.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de göreve geldiği günden bugüne doğup büyüdüğü ilçesine ve Başkent Ankara'ya hizmetlerin en iyisini sağlamaya çalıştığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber