Otobüs otomobile çarptı, kaza MOBESE kamerasına takıldı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, kaza anı Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) tarafından görüntülendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Derya idaresindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait 16 JJK 99 plakalı halk otobüsü Bursa-Ankara karayolu Gürsu kavşağında, Hüseyin Alkış'ın kullandığı 16 AP 761 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Alkış ile yanında yolcu olarak bulunan Gülseven Çelik yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı MOBESE kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde Ankara yönüne giden halk otobüsü kırmızı renkli otomobile kavşakta çarpıyor. Bir süre otobüsün önünde sürüklenen otomobilin kapısı açıldıktan sonra sürücü araçtan iniyor. Kavşakta karşıdan karşıya geçen bir çiftte üzerlerine gelen araçtan şans eseri kurtuluyor. Çevredeki vatandaşların koşturmaları da görüntülerde net bir şekilde yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber