Mahmut Demirtaş, Gerger'de incelemelerde bulundu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, sorunları yerinde görüp tespit etmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla düzenlediği ilçe gezilerine Gerger ile devam etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 19:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gerger Kaymakamı Kudret Kurnaz ve ilçe yöneticileri tarafından Gerger Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Kudret Kurnaz'dan ilçenin sorunları ile ilgili brifing aldı. İlçede yürütülen çalışmalar ile eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık ve KÖYDES çalışmaları, sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakamlık ziyareti sonrası, Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyet, Gerger ilçesinde yapımı devam eden 30 yataklı devlet hastanesinde incelemelerde bulundu, binanın son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Demirtaş, binanın bir an önce bitirilip, teslim edilmesi için ilgililere talimat verdi.

Gerger ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Mahmut Demirtaş şu açıklamada bulundu: ?Esnaflarımızın sıkıntılarını biliyorum ve bundan dolayı esnafımızı ziyaret edip, yerinde çözüm üretmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Esnaflarımızın sıkıntılarının çözümü noktasında mevcut imkânlarımız dâhilinde Valilik ve Kaymakamlık olarak yardımcı olmaya, hep birlikte sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız.? Gerger esnafı ise ziyarette duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber