3 Vekil daha ANAP'a katılıyor

Haber Giriş : 25 Eylül 2005 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, geçmişin izlerini silmeye devam ediyor. Göreve geldikten sonra kadro yenilemesine giden, daha sonra partinin 'ANAP' olan kısaltma ismini 'Anavatan'a çeviren Mumcu, şimdi de logoyu değiştiriyor.

Partinin 22 yıldır kullandığı, sarı renkli Türkiye haritası biçimindeki 'petek' ve üzerindeki 'arı'dan oluşan logo değişiyor. Geçtiğimiz hafta Abant'ta kurmaylarını toplayan Erkan Mumcu'nun iki farklı tasarım üzerinde durduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, her iki öneride de petek bulunmuyor. Partililerden ilgi gören tasarımın kullanılması halinde, Anavatan'ın yeni logosu yeşil zemin üzerine beyaz renkli arı ve büyük harflerle ANAVATAN yazısından oluşacak. Bu arada Erkan Mumcu, Meclis'te grup kurma çalışmalarına hız verdi. Bir parti yöneticisi, "İbrahim Özdoğan, Hasan Özyer ve Ülkü Güney haftaya partiye katılacak." dedi.

İbrahim Özdoğan, Erzurum bağımsız milletvekili, Hasan Özyer AKP Muğla milletvekili ve Ülkü Güney ise Bayburt bağımsız milletvekili...

Zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber