Diyarbakır'da 9 okulun tadilatını yapmayı taahhüt eden Ali Ağaoğlu, sözünü tuttu

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tadilatını üstlendiği 9 okulun bütün işlerini kısa sürede tamamlayarak teslim etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulların tadilatının tamamlanması nedeniyle Şehit Nesrin Ünügür İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Törene Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, İl Emniyet Müdürü Recep Güven ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu katıldı.

Eğitime verdiği destek ile ilgili görüşlerini belirten Ali Ağaoğlu, " Eğitim konusu ülkemizin en önemli sorunlarının başında geliyor. Ne yazık ki bu durum Güneydoğu Anadolu Bölgemizde daha da çok hissediliyor. Bu kapsamda yatırım fırsatlarını yerinde görmek ve bu bölgemizdeki istihdam ve eğitim sorunlarına dikkat çekmek için 2 ay kadar önce Diyarbakır'a gelmiştim. O günkü ziyaretimde Bağlar ilçesindeki 9 okulun yenileme çalışmaları için söz vermiş ve Diyarbakır'da bir de ev alarak şehirden ayrılmıştım. Bugün bu okullardaki çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden buradayım ve kendimi artık bir Diyarbakırlı hemşehriniz olarak görüyorum. Cehalet bütün kötülüklerin anasıdır. Bir eğitim gönüllüsü olarak bugün Diyarbakır için vermiş olduğum sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum.? dedi.

Ağaoğlu eğitime verdiği destekten dolayı Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak tarafından verilen plaketle onurlandırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber