Zihinsel engelli yaşlı kadını ezip kaçtı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, zihinsel engelli yaşlı kadına çarpıp ölümüne sebep olan sürücü, uzun süre kayıplara karıştıktan sonra akşam saatlerinde polise teslim oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 22:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 11.30 sıralarında henüz plakası belli olmayan bir otomobil, bakkaldan limon almaya giden zihinsel engelli 80 yaşındaki Müjgan Ersoy'a; 150 Evler Mahallesi Şehit Fahri Caddesindeki Ayvalık Belediyesine ait Yaşlılar Bakım Evi'nin hemen arka kapısının önündeki sapakta hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havalanıp yere düşen yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Şimdiye kadar hiç evlenmediği ve kız kardeşinin evinde kaldığı öğrenilen yaşlı kadına çarpan sürücü ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Akşam saatlerinde kazaya karışan otomobilin sürücüsü olduğu öne sürülen, Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç'ta ikamet ettiği belirtilen 33 yaşındaki yeni evli Y.Ç adlı zanlının polise teslim olduğu öğrenildi.

Kazayı yapan sürücüye, zihinsel engelli kadını hastaneye götürmediği için vatandaşlar ve Ersoy'un yakınları tepki gösterirken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber