Sivas'ta bulunan cesedin doku örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, arazide bulunan M.K.'ya ait olduğu değerlendirilen biyolojik doku örneklerinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, M.K. ilgili olarak yakınları tarafından kayıp müracaatı yapılmasının ardından başlatılan soruşturma sonrası. M.Y. isimli şahsın ifadesi sonrası A.Ö. ve Y.D. isimli şüphelilerin gözaltına alındığı kaydedildi.

Arazide bulunan ceset ile ilgili otopsisi tamamlanan M.K.'ya ait olduğu değerlendirilen biyolojik örneklerin, kesin ölüm sebebinin tespiti ile kimlik tespiti için doku örneklerinin ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği açıklandı.

M.Y. ile A.Ö. ve Y.D. hakkında 'kasden adam öldürmek', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'yağma', 'cinsel saldırı', 'tehdit', 'mala zarar verme' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından, adı geçenler hakkında soruşturmanın devam ettiği belirtilen açıklamada, şüpheli sayısının fazlalığı ve mevcut delil durumu itibariyle şahısların göz altı sürelerinin 1 gün süre ile uzatıldığı, şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceği duyuruldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber