Kimse Yok Mu ve HİTİTSİAD, Çorum'dan Sudan'a yardım elini uzatacak

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi ile Hitit Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HİTİTSİAD) gönüllüsü 15 kişilik iş adamı grubunun, Kurban Bayramı'nda Sudan'da bulunan yoksulların yardımına koşacağı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 20:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HİTİTSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, gönüllülerin bayramın birinci günü Sudan'a giderek, yardıma muhtaç ailelere et dağıtacağı açıklandı. Ayrıca, Güneydoğu illerinde de çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin sevindirileceği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

''Yurt genelinde 29 şubesi ve dünya genelindeki binlerce gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kimse Yok Mu Derneği ve TUSKON üyesi HİTİTSİAD, Sudan'da kapılarının yeniden çalınmasını bekleyen yüzlerce ihtiyaç sahibini, bu sene kurban etleri ve hediyelerle sevindirecek, ilimiz genelinde de pay dağıtımı gerçekleştirecektir. Derneğimiz, 5'er kilodan oluşan kurban kolilerini, muhtaç ve yoksul ailelere ulaştıracak. Bu kapsamda, Çorumlu hayırseverlerimizden kurban ve et bağışı yapmalarını bekliyoruz. Yapılan bu bağışlar en hassas şekilde muhtaç ailelere dağıtılacaktır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber