28 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

28 Ekim 2012 Pazar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katılacak. Yürüyüş kapsamında Zülfü Livaneli de konser verecek. (19.00?23.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlediği bayramlaşma törenine katılacak. (14.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da bayramlaşma programlarına katılacak. (10.00?14.00)

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kocaeli İl Başkanlığı, Sabri Yalım Parkı'nda toplanarak AK Parti İl Başkanlığı'na siyah çelenk koyma girişiminde bulunacak. (12.00)

Oğlu ölüm orucunda olan babaya destek yağıyor (Özel)

Cezaevlerinde, terör örgütü PKK/KCK militanlarının başlattığı ve BDP'nin de destek verdiği ölüm oruçlarıyla ilgili bir babanın kamuoyuna yansıyan mektubuna destek yağıyor. Oğlu ölüm orucunda olan ve adının açıklanmasını istemeyen babanın mektubunun internet sitelerine düşmesinin ardından insanlar yüzlerce destek yorumu yazdı. Yapılanlardan en çok gariban Kürt vatandaşların zarar gördüğüne dikkat çekildi.

Tarım çocukları, SODES projesiyle okulla tanıştı (Özel)

Adana Karataş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tarım Çocukları Okul Öncesine adlı proje, Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES Programı kapsamında Türkiye geneli ?En İyi Proje Ödülü'nü kazandı. Proje kapsamında tarım işçilerinin 6 yaşındaki çocukları çadırlarının yanında kurulan okulda, okul öncesi eğitimlerini görüyor.

Ukrayna'da halk yeni parlamentoyu belirleyecek seçimler için sandık başına gidiyor. Oy verme işlemi yerel saatle 08.00'da başladı.

Türk derneklerinin kurban eti dağıtma faaliyetleri izleniyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği ?Cumhuriyet İçin 10 Bin Metre Yarışı' Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'nin vereceği startla belediye önünden başlayacak. (09.00)

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasına Kardemir D. Ç Karabükspor ? Gençlerbirliği, Gaziantepspor ? Orduspor ve Trabzonspor ? Bursaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00/19.00)

PTT 1. Lig'de 9. hafta maçlarına Ankaragücü-Gaziantep B.Bld, Kartal-Denizlispor, Adanaspor-Samsunspor, Manisaspor ? TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Karşıyaka-Göztepe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.30/19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber