EGM özel eğitime gereksinim duyan polis çocukları için destek projesi başlattı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Hizmetler, Personel ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlıkları tarafından ?Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Aileleri Destekleme Projesi? başlatıldı.

Proje tanıtımına Sosyal Hizmetler, Personel ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanları ile Sosyal Hizmetler Şubesinden sorumlu İl Müdür Yardımcıları, İl Sosyal Hizmetler ve Personel Şube Müdürleri, Psikoloji ve İl Rehberlik Büro Amirleri katıldı.

Proje kapsamında, Anıttepe'de bulunan akıllı sınıflarda, 30 Ekim - 01 Kasım 2012 tarihleri arasında, Emniyet Teşkilatı mensuplarından özel eğitime gereksinim duyan çocuğa sahip ailelere yönelik ekonomik, sosyal ve sağlık alanında sahip oldukları haklara ilişkin eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Projenin kapanış bölümüne katılan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr.Sayın Muammer Buçak, yürütülmekte olan projenin önemine dikkat çektiği konuşmasında başlatılan çalışmaların süreklilik arz etmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Buçak, akıllı sınıflar aracılığıyla illerden eğitime katılan ailelerin taleplerini de dinledi.

Projeyle, 81 ilden özel eğitime gereksinim duyan çocuğa sahip 1950 personelden 611'in eğitimden faydalanması sağlandı. Diğer personelin eğitimleri de önümüzdeki dönemde tamamlanacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber