Başkan Çakır, esnafı dinledi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Fuzuli Caddesi üzerindeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Ahmet Çakır, şehrin en işlek noktalarından Fuzuli Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlara belediyenin çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Esnaf gezisine Kernek Meydanı'ndan başlayan Başkan Çakır, ilk olarak burada hizmet veren taksicilerle görüşerek, bir süre onlarla sohbet etti. Taksici esnafının büyük ilgi gösterdiği Başkan Çakır, Kernek Meydan düzenleme çalışmalarının başladığını ve projenin tamamlanmasıyla bölgenin, Malatya'nın en güzel alanlarından biri haline geleceğini söyledi.

Başkan Çakır, daha sonra cadde boyunca esnafları tek tek ziyaret ederek, çay ikramı eşliğinde esnafla sohbet etti. Başkan Çakır, burada verdiği bilgilerde, Malatya Belediyesi tarafından düzenleme çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, bu çalışmalara vatandaşların da sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Esnafın sorunlarını da dinleyen Çakır, belediye olarak düzenleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, bu çalışmalara vatandaşların da sahip çıkmasını istedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise hizmetleri için Çakır'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber