Trafik kazası kurbanı üniversiteli, gözyaşları arasında memleketine gönderildi

Bu gün sabah saatlerinde Bitlis Eren Üniversitesi Fen ? Edebiyat Fakültesi önündeki kavşakta karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversitesi öğrencisi Ömer Erol, Bitlis'te kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında memleketi Muş'a gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hizan Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümü ikinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Ömer Erol'un cenazesi Bitlis Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze namazı kılınmak üzere arkadaşlarının gözyaşları arasında, Bitlis 5 Minare Camiine getirildi. Cenazesi burada yakınları, sevenleri ve arkadaşları tarafından karşılanan Erol için, ikindi namazına mütakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından arkadaşları tarafından cenazesi bir süre omuzlarda taşınan Erol, daha sonra defnedilmek üzere cenaze aracıyla Muş'un Korkut ilçesine bağlı Akyıldız köyüne gönderildi.

"KAVŞAĞIN YAPILMASI İÇİ DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ GEREKİYOR?"

Öte yandan cenaze namazının ardından BEÜ öğrencileri, "Kavşağın yapılması için daha kaç kişinin o kavşakta ölmesi gerekiyor?" diyerek yetkililere karşı tepkilerini dile getirdi.

Bu arada kampüs önünde bugün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ömer Erol'un kavşağın yapılması için BEÜ öğrencileri tarafından yaklaşık bir ay önce düzenlenen kavşak eylemine katılarak kavşağın yapılması için arkadaşlarına destek verdiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber