43 ayrı suçtan aranan dolandırıcılık şüphelisi Hakkari'de yakalandı

Türkiye genelinde 7 ilde sahte kredi kartı dolandırıcılığı yapan ve hakkında 43 arama kaydı bulunan şüpheli Hakkari'de yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otelde U.A. sahte kimliğini kullanan ve üzerinde 4 farklı kişilere ait fotoğraf bulunan sahte nüfus cüzdanı ve sürücü belgeleri çıkan şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin gerçek kimliğinin K.Ç. olduğu bildirildi.

Şahsın, kendisini erkek hemşire olarak tanıttığı, odasında birtakım erkek hemşire kıyafeti, 5 bin 500 Türk Lirası, 3 adet farklı kişiler üzerine düzenlenmiş kredi kartı, 11 adet başka kişilere ve değişik hat operatörlerine ait kullanılmaya hazır sim kartları, valizinin içerisinde değişik pahalı ve kaliteli tabir edilen markalara ait elbiseler bulundu belirtildi. Kendi çevresinde 'Beylül' ismiyle tanınan şahsın, diğer şüpheli şahıslar Y.P. ile M.Y. ile birlikte hareket ettiği, başta hastane çalışanları olmak üzere çeşitli kamu kurumlarındaki şahısları dolandırma yoluyla maddi gelir temin ettiği belirlendi.

Şahıs, çıkarıldığı Hakkari Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 'resmi belgede sahtecilik, adli makamlara yalan beyanda bulunma ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanarak Hakkari Cezaevi'ne teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber