'Kardeş okul' kampanyasına destekler sürüyor

Manisa Valiliği tarafından başlatılan "Kardeş Okul-Kardeş Kurum" projesi kapsamında yıl içinde gerçekleştirilen protokolle, Süreko Firması, Kula ilçesindeki Sandal Cumhuriyet ilköğretim Okulu ve Esenyazı İlkokuluna, yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Valiliği tarafından örnek bir dayanışma projesi olarak başlatılan ve gelecek yıllarda da devam edilmesi planlanan yardımlaşma projesinin uygulamasında kardeş kurumlar ve okullar arasında ilişkiler ve işbirliğini gelişiyor. Süreko Firması da bu sosyol ve kültürel sorumluluk projesi kapsamında okul binalarının boya, badana, çatı, pencere onarım ve ihtiyaçlarının karşılanması yönünde desteklerde bulundu. Yapılan yardım ve çalışmalarını yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Sarı, Süreko A.Ş. Kula Tesis yöneticilerine kendilerine verilen yardımlardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Plaket için teşekkür eden firma yetkilileri, eğitime destek olan, özverili çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren başta Okul Müdürü Süleyman Sarı olmak üzere tüm idari kadro ve öğretmenleri kutladı.

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan Tarihi Kula Evleri ve Sandal Belediyesi bağış çalışmalarıyla da aralıksız yardım faaliyetlerini sürdüren Süreko, bölgeye yaptığı yatırımlar ile istihdam imkanı sağladığı yöre halkının ekonomik yönden gelişmesinin yanı sıra sosyal yönden de gelişmesine destek oluyor. Firmanın, halkın yaşam kalitesini artırmak amacı ile toplumsal fayda sağlayan çalışmaları desteklemeye devam edeceği belirtildi.

Recydia A.Ş. iştirak şirketlerinden olan Süreko A.Ş., Türkiye çapında endüstriyel tehlikeli ve tehlikesiz atıkların bertaraf ve geri kazanımı alanlarında hizmet veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber