Başarılı personele altın ödülü

Çanakkale"de faaliyet gösteren Truva Petrol, ?müşteri memnuniyeti? ödülü aldı. Petrol istasyonunun 11 çalışanına altın hediye edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm istasyonlarda gizli yapılan denetlemelerde, sahanın temizliğinden pompacı personelin müşteriye yaklaşımına, hizmet kalitesinden tuvaletlerin temizliğine, güvenliğine kadar her türlü denetlemeden başarıyla çıkan Truva Petrol, ?altın istasyon' ödülü aldı. Opet Genel Müdürlüğü gizli denetlemelerinde başarı sağlayan Truva Opet İşletmesi çalışanlarına da, birer altın vererek ödüllendirdi. Ödülleri Opet Ege Saha Müdürü Erhan Atay ve Truva turizm Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Demir verdi.

Daha önce de aynı ödülü aldıklarını hatırlatan Truva Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demir, ?Gizli müşteri memnuniyetinden daha önce de ödül almıştık. Bir kez daha aldık. Bu, çalışan personelimizin, müşterilerimize karşı görevlerini gayet iyi yerine getirdiğini gösteriyor. Bu sebepten dolayı, Opet A.Ş tarafından tüm çalışanlarımız altınla ödüllendirildi. Opet'in bu jesti bizi daha çok memnun etti? dedi.

Opet saha sorumlusu Erhan Atay, ?Biz zaten kendimizi Çanakkaleli olarak görüyoruz. Tarihe saygı projesiyle büyük gelişim gösterdik. Burada temsil anlamında Truva Petrol bizi çok iyi temsil ettiği için, öncelikle onlara çok teşekkür ediyoruz. Burada teşekkürün büyük kısmını çalışan arkadaşlarımız hak ediyor. Onlara da küçük bir hediye vermek istedik. Bu başarının da devamını diliyoruz? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber