Muş'ta sürücülere trafik semineri verildi

Muş Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Şubesi'nce, kentteki servis ve minibüs şoförlerine trafik semineri verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş'ta sürücülere trafik semineri verildi

Muş Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Şubesi'nce, kentteki servis ve minibüs şoförlerine trafik semineri verildi.

Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Kamalak, sürücülerin bilgilendirilmesi amacıyla semineri düzenlediklerini söyledi.

Kamalak, trafikte özel araçların dışında, toplu taşımada önemli yeri olan servis ve minibüs sürücülerine büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Sürücülere sinevizyon eşliğinde sunum yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Muhammet Yıldız ise, trafik kurallarıyla ilgili genel bilgiler verdi.

"Genel anlamda trafik kuralları ve işleyiş şeklini bilmek ve uymak zorundayız" diyen Yıldız, "İçinde bulunduğumuz faaliyeti, yaptığımız işi iyi bilelim ve kurallara uyalım. İşimizi yaparken eksikliklerimizi ve kusurlarımızı en aza indirerek, işimizi doğru bir şekilde yapalım. Toplantıyı bu nedenle düzenledik" dedi.

Yıldız, geçiş kolaylığı sağlamak, sollama, yavaş sürme, yolcu indirip bindirme ve toplu taşımacılıkta dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında sürücüleri bilgilendirdi.

Seminere, Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Kılıç ve sürücüler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber