Belediye Başkanı oldu, işçiliği bırakmıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2005 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde, işçi olarak çalıştığı Çavuş Beldesi Belediyesi'ne başkan seçilen Mehmet Çiğdem, geçmişten kalan alışkanlığının etkisiyle makamında oturmak yerine yine işçi gibi çalışmayı tercih ediyor.

1998 ve 1999 yılları arasında geçici işçi olarak Çavuş Belediyesi'nde çalışan, ancak daha sonra işine son verilen Çiğdem, son yerel seçimde ise Çavuş Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Mehmet Çiğdem, işbaşına geldikten hemen sonra belde halkına verdiği seçim vaatlerini yerine getirmek için tulum giyip işçi gibi çalışmaya başladı.

Makam koltuğuna oturmayı fazla sevmediğini belirten Çiğdem, şöyle konuştu: ''Resmiyetten hoşlanmıyorum, ayrıca takım elbise içinde bunalıyorum. Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Belediyede geçici işçiyken kullandığım iş makinesini şimdi de ben kullanıyorum. Diğer işçi arkadaşlarımla birlikte yollara parke döşüyorum. Zaten belediyede işçi sayısı az, vatandaşa daha kaliteli yaşam olanakları sağlamak için bizzat çalışmak ayıp değil. Çünkü ben çalışmaktan gocunacak biri değilim. Genelde dışarıda çalışan personelimin arasında olmayı tercih ediyorum, özellikle iş makinesi kullanırken büyük keyif alıyorum.''

Çiğdem, ayrıca önceki belediye başkanları tarafından alınan makam aracını da beldeye daha fazla hizmet etmek için kaynak yaratmak amacıyla sattıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber