Çorlu KOM vites altına zulalanmış bonzai ele geçirdi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüphelendikleri araçta narkotik köpeği ile yaptıkları aramada vitesin altına zulalanmış 30 paket bonzai ele geçirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çorlu KOM vites altına zulalanmış bonzai ele geçirdi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüphelendikleri araçta narkotik köpeği ile yaptıkları aramada vitesin altına zulalanmış 30 paket bonzai ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli gözaltına alınarak Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde satıcıları, ticarini yapanlar ve kullanıcılara karşı hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul üzerinden Çorlu'ya geleceği duyumu alınan şüpheli aracı Çorlu girişinde durduran Çorlu KOM ekipleri, araç içerisinde narkotik polis köpeği ile arama yaptı.

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince plakası belirlenen otomobili şehir girişinde durduran polis ekipleri narkotik köpeği ile otomobil içerisinde didik didik arama yaptılar. Yapılan detaylı aramada vites altına zulalanmış 30 paket bonzai ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan K. Ş. ve M. Ş. polis ekiplerince gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yakalanan uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber