Namaz kıldı, ağabeyinden 'helallik' isteyip intihar etti

Adana'da beynindeki tümör nedeniyle psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 24 yaşındaki Hakan Akın, misafirliğe gittiği arkadaşlarının evinde namaz kıldıktan sonra 6'ncı kattaki dairenin penceresinden atlayarak intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2013 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Namaz kıldı, ağabeyinden 'helallik' isteyip intihar etti

Olay, sabah saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Beynindeki tümör nedeniyle uzun süre tedavi gören ve bu süreçte psikolojisi bozulan Hakan Akın, üniversite öğrencisi arkadaşların kaldığı apartman dairesine gitti. Burada geceyi geçiren Akın, iddiaya göre, bu sabah namaz kıldıktan sonra cep telefonuyla Merkez Camii'nde imam, ağabeyi Nihat Akın'ı arayarak, "Bu acıya artık dayanamaz oldum. Ağabey, hakkını helal et" dedikten sonra pencereyi açarak atladı. Olayı son anda fark eden arkadaşları da müdahale etmelerine karşın Akın'a engel olamadı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri ve polisler Hakan Akın'ın öldüğünü belirledi. Bu sırada gelen Nihat Akın, kardeşinin beynindeki tümör nedeniyle uzun zamandır tedavi gördüğünü belirterek, "Annem ile babam ayrı. Onların ayrı olması nedeniyle kardeşimin psikolojisi bozulmuştu. Rahatsızlığı ortaya çıkınca iyice kendini kaybetti. Beni aradı, helallik istedi. Bir delilik yapacağını anladım, koştum geldim. Ama yetişemedim"diye konuştu.

Hakan Akın'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber