Kartepe merkez park camii, ibadete açıldı

Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi'nde yapılan, Merkez Park Camii ibadete açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2013 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kartepe merkez park camii, ibadete açıldı

Kalabalık cemaatin katılımı ile kılınan Cuma namazı ardından Dernek Başkanı Ali Sevimli, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm Kartepelilere teşekkür etti. Yaklaşık 1.5 dönüm üzerine inşa edilen ve 2300 kişi kapasiteli camide, 2 minare, 3 şadırvan, 2 musalla taşı, 1 gasilhane ve buzhane, 1 kütüphane, 1 misafirhane ile kısa zamanda açılacak 120 metre karelik toplantı salonu hayırseverlerin katkıları ile tamamlanarak hizmete alındı. Alt katı bayanlara tahsis edilen Kartepe Merkez Camii ibadete açılması ile bölgede ayrı bir renk kattı.

İlk günden itibaren kendilerine destek olanlara teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Sevimli, namaz çıkışı cemaatin tebriklerini kabul ederken katkıları ile her zaman yanlarında olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a da ayrıca teşekkür etti. Namaz çıkışı cemaate ikramda bulunan Dernek Başkanı Ali Sevimli,

iç ve dış görünümü ile örnek teşkil eden bir ibadethaneyi kazandırmanın gururunu yaşadıklarını kaydederken namaza gelen tüm Kartepelilere teşekkürlerini iletti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber