Kula Meslek Yüksek Okulu'nda çiğ köfteli ders

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu'nun Halkla İlişkiler Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Nilgün Kök, öğrencilerin ilgisini çekecek ortamlar oluşturarak ders veriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kula Meslek Yüksek Okulu'nda çiğ köfteli ders

Öğretirken farklı metotlar uygulayan Kök, "Beden Dili ve İletişim Modelleri" dersini bu kez renkli örtülerle ve çiçek saksıları ile bezenmiş masalarda, çiğ köfte tadında verdi. Öğrencilerin derslerini sosyal yaşam ortamında yapmalarının daha öğretici olduğunu kaydeden Nilgün Kök, "Beden Dili ve İletişim Modelleri derslerimizi çiçekli saksılarımız ve masa örtülerimiz ile değişik bir ortamda yapmaya başladık. Bunun öğrencilerimizin moral ve motivasyonu için iyi sonuçlar verdiğini, bizzat kendilerinden gelen memnuniyet cümlelerinden gördük" dedi.

Öğrencilerin iki hafta boyunca vizelerinin olduğunu ve bu nedenle yoğun bir ders çalışma temposuna gireceklerini kaydeden Kök, "İlk olarak da 'Halkla İlişkiler Tanıtım' bölümünün sınavları başlıyor. Öğrencilerimiz bugün eğlenerek iki haftalık ders çalışma sürecine, bir nevi vize dopingi alarak başlamış oluyorlar. Eğlenceli bir ortamdan sonra öğrencilerimizin hem motivasyon güçlerinin biraz daha iyi olacağına, hem de kendilerini daha iyi hissedeceklerine inanıyorum. Bu şekilde de sınavlarına daha iyi hazırlanacaklar" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber