MMO ile Havza Belediyesi asansör protokolü imzaladı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Canik, İlkadım, 19 Mayıs ve Tekkeköy İlçe Belediyelerinden sonra Havza Belediyesi ile "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" hakkında protokol imzaladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MMO ile Havza Belediyesi asansör protokolü imzaladı

Protokol, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Havza Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük tarafından belediye hizmet binasında imzalandı. İmzalanan protokol gereği; asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun çalıştığını tespit etmek için Havza Belediyesi sınırları içerisinde bulunan binalardaki asansörlerin, protokol süresince kontrollerinin Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube tarafından TSE 81-1 veya 81-2 standartlarına göre gerçekleştirilecek.

İmzalanan protokolle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, güvenli kent, güvenli yaşam için yeni bir adım daha attıklarını, asansörlerin güncel hayatta yoğun kullanılan bir ulaşım aracı olduğunu ve muhtemel kazaların önüne geçebilmenin ancak etkin bir denetimle mümkün olacağını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber