Başkan 'ikinci kez evlendi' dedikodusu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ocak 2006 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SİVAS'ta kulaktan kulağa yayılan, ?Belediye başkanı ikinci evliliğini yaptı'' dedikodusu, başkan Sami Aydın'ı çileden çıkardı. İddialara cevap veren Belediye Başkanı Aydın, ?Hizmetlerimize dil uzatamayanlar, iftira atmaya başladılar. Allah iftiradan korusun'' dedi.

Sivas'ta yaklaşık bir aydır dilden dile dolaşan, ?Belediye Başkanı ikinci kez evlendi'' dedikodusu, başkanın kendisine de ulaşınca isyan etti. Bu konuda basına bir değerlendirme yapan ve halk arasında dolaşan dedikodunun aslı olmadığını dile getiren Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, olayı ?iftira ve karalama kampanyası' olarak değerlendirdi. Dedikoduların kaynağının nereden çıktığını bilmediğini ifade eden Aydın şunları söyledi:

?Allah herkesi iftiralardan korusun. Bizim öyle bir şeyimiz yok, her şeyimiz de açık. Kısa zaman içerisinde çok değişik alanlarda iyi hizmetler verdiğimizi düşünüyorum. Yaptığımız işin bir boyutunda da siyaset olduğu için, maalesef herkesin bir şeyler söylemesi mümkündür. Eğer siz hizmetlerinizde hırsızlık yapmıyorsanız, gece gündüz çalışıyorsanız, iyi niyetle bir şeyler üretiyorsanız, geriye sadece sizin özel hayatınız kalıyor, özel hayatınızla ilgili iftiralar kalıyor. Eğer bunlar siyaseten yapılıyorsa bu tür dedikoduların, bu tür iftiraların siyaseten kimseye bir şey kazandırmayacağı bir gerçektir. Bunlar şahsımızı yıpratmak için yapılıyorsa, bu tür dedikoduların bizim şahsımızı yıpratması da mümkün değildir. Hamdolsun pırıl pırıl bir geçmişimiz vardır. Herkese açık bir yaşam biçimimiz vardır. Mutlu bir ailem vardır.'' 1988 yılında ilk ve tek evliliğini yaptığını belirten Başkan Sami Aydın, ?İnşallah ilk ve son kez evlendim. 3 tane çocuğum var. Böyle bir konunun ortaya atılmasından sadece üzüntü duyuyorum. Ben iftira atılanlardan çok iftira atanların ne hale düşeceğini merak ediyorum.'' dedi. Yurdagül Aydın ile evli olan Belediye Başkanı Sami Aydın'ın üç erkek çocuğu bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber