Erzurum Polis Radyosu'ndan 'harekette bereket var' projesi

Erzurum'da seviyeli ve kaliteli programlarıyla FM 94.6 Frekansından yayın yapan ve beğeniyle dinlenen Erzurum Polis Radyosu gündemi takip etmeye ve her yaş grubundan konuklarıyla dinleyicilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2013 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erzurum Polis Radyosu'ndan 'harekette bereket var' projesi

Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız' ın da destekleriyle yayın hayatında kalitelisini her geçen gün yükselten ve Erzurumlular tarafından beğeniyle dinlenen Polis Radyosu 14 Mayıs Salı günü yine 2 önemli konuyu canlı yayın aracılığıyla Erzurum'a tanıttı.

Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünün teşvikiyle Kültür Kurumu İlkokulu Kültürlü Kelebekler Sağlık Kulübü Öğrencilerinin hazırladığı projede görev alan okul öğretmenlerinden Mükerrem Toraman ile öğrencileri Serra Su Yıldız, Betül Şenol, Sevde Seher Aydın, Zeynep Sena Aras, Sema Selimefendigil, Kerem Rıza Yılmaz ve Nazlıcan Turakine'nin katıldığı canlı yayında "Harekette Bereket Var" sloganıyla hareketsiz yaşamın insanlar üzerindeki olumsuz etkilerini anlatan genç radyo konukları, projelerinin tanıtımını yapmak için, fiziksel aktivitenin önemini anlatan afişler hazırlayan, Yakutiye Kent Meydanında açtıkları stantla projelerini halka tanıtarak broşür dağıtan, şiirlerle ve tiyatro gösterileriyle de süsledikleri projelerini Erzurum Polis Radyosu spikerlerinden Varol Kopan'ın hazırlayıp sunduğu 'Yaşama Dair' programında ilk defa bir radyo programına katılmanın heyecanını yaşayan çocuklar, bir kez daha Erzurum halkına projelerini tanıtma fırsatı buldular. Keyifli ve neşeli geçen programda öğrencilerin ilk defa bir radyo programına çıkmanın verdiği heyecanı yaşadıkları gözden kaçmadı. Yaşları küçük olmasına karşılık yaptıkları işi ciddiyetle ve özveriyle başarıya taşıyan genç öğrencilerden Serra Su Yıldız'ın bir de şiir okuduğu program Erzurum Polis Radyosu dinleyenleri tarafından beğeniyle takip edildi.

Ayrıca 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Erzurum Polis Radyosunun canlı yayınına katılan bir diğer isim ise Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe oldu. Erzurum da engellilerin sorunları, beklentileri ve Engelliler Haftasında Erzurum da yapılacak etkinlikler hakkında canlı yayında Varol Kopan'ın sorularını yanıtlayan Efe dinleyicilerden gelen soruları da cevaplayarak tüm engellilerin Dünya Engelliler Hastası etkinliklerine katılımlarını beklediklerini söyledi.

Erzurum Polis Radyosu Müdürü Fatih Terzi ile de sohbet eden genç öğrenciler ve Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'a da teşekkürlerini ileten mesajlarıyla Erzurum Polis Radyosunun Anı Defterini doldurarak fotoğraf çektirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber