Zeytinli'de vatandaşların karanlık isyanı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesindeki vatandaşlar, mahallelerindeki aydınlatma direklerinde lambaların yanmamasına adeta isyan etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2013 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zeytinli'de vatandaşların karanlık isyanı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesindeki vatandaşlar, mahallelerindeki aydınlatma direklerinde lambaların yanmamasına adeta isyan etti.

Beldenin Altınkum Mahallesi Sedir Caddesi'nin sonunda bulunan ve yaklaşık 200 hanenin yaşadığı bölgede, özel elektrik dağıtım şirketi bünyesindeki aydınlatma direklerinde uzun süredir lambaların yanmadığını söyleyen mahalleli sokağa döküldü ve duruma tepki gösterdi. Aydınlatma olmadığı için araçlarından sık sık hırsızlık olayları yaşandığını söyleyen mahalleli, durumu yetkili elektrik dağıtım şirketine dilekçe ile bildirdiklerini, fakat sorunun çözülmediğini söyledi. Karanlık yüzünden can ve mal güvenliklerinin tehdit altında olduğunu düşünen tepkili vatandaşlar, "Konutlarımızın bulunduğu bölgede aydınlatma direklerindeki lambalar yanmıyor. Durumu defalarca telefon ile şirkete bildirdik ve en sonunda dilekçe yazdık. Fakat sorunu çözen kimse yok. Motosikletlerimiz, bisikletlerimiz çalınıyor ve araçlarımız soyuluyor. Ayrıca artık yaz aylarındayız ve eş ve çocuklarımız sürekli dışarıda. Karanlık yüzünden onların can güvenlikleri de tehdit altında. Aydınlatma lambalarının bir an önce çalıştırılmasını istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber