Şanlıurfa'da düğün dönüşü kaza: 10 yaralı

Şanlıurfa'da, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da düğün dönüşü kaza: 10 yaralı

Şanlıurfa'da, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 2 otomobilde bulunan 10 kişi yaralanırken, olayı haber alarak hastaneye koşan yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Harran'ın Yamaçaltı Köyü'ndeki yakınlarının düğününden dönen Halit Demirel yönetimindeki 63 AZ 637 plakalı otomobil, Yardımcı Köyü yakınlarında Halil Yıldırım yönetimindeki 63 DP 767 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller hurdaya dönerken, olay yerinde can pazarı yaşandı. Olayı görenlerin yardımına koştuğu kaza, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan; Halit, Hatice, Hüseyin, İbrahim, Zehra, Fatma ve İsa Demirel ile Halil Yıldırım, İbrahim Açar ve kimliği öğrenilemeyen bir başka kişiyi ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere götürdü.

Yaralıların tedavisine başlanırken, olayı haber alan kazazede yakınları ise geldikleri hastanelerde sinir krizi geçirdi. Ağıt yakan ve baygınlık geçiren yaralı yakınlarından fenalaşanları sağlık ekiplerinin müdahalesi ile sakinleştirildi. Kaza nedeniyle trafiğin aksadığı karayolu, hurdaya dönen otomobillerin çekici ile kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber