Akyazı belediye personeli Bekir Başkan vefat etti

Akyazı Belediyesi Kültür Sosyal işler müdürlüğünde görevli personeli Bekir Başkan 25 Mayıs günü sabah saatlerinde geçirmiş olduğu ani kalp krizi sonucunda Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış olup burada ilk müdahalelerinin yapılmasından sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesi Kardiyoloji servisine nakil edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akyazı belediye personeli Bekir Başkan vefat etti

Hemen yoğun bakıma alınarak kalp damarlarından birine stent takılan Bekir Başkan bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra kalbi yeniden durdu doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Akyazı Belediyesi Personeli Bekir Başkan öğle saatlerine hayata gözlerini yumdu.

Bekir Başkan'ın vefatı başta Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve tüm belediye personelinde derin acı ve hüzün bırakırken Başkan'ın cenazesi dün Akyazı Yeşildirek camiinde öğle namazını mütakiben Akyazı Orman İşletme müdürlüğü yanındaki aile mezarlığına defnedildi.

Mezarlıkta okunan dualardan sonra konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Öncelikle benim ve tüm mesai arkadaşlarımızın çok derin üzüntü içerisinde olduğunu belirtmek isterim gencecik bir arkadaşımızı kaybettik. Bekir kardeşim Dürüstlüğü, çalışkanlığı ile hayırseverliği ile herkesin yardımına koşması ile herkes tarafından çok sevilen ve sayılan örnek bir insandı Bekir belediyemizde olduğu süre içerisinde çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile hep bizim takdirimizi kazanmış sadece bizim takdirimizi kazanmakla kalmayıp bugüne kadar bir çok hayır ve yardım kuruluşlarında menfaat beklemeksizin gönüllü olarak çalıştı ve buralarda da herkesin sevgisini kazandı ama maalesef takdir-i ilahı dün geçirmiş olduğu ani kalp krizi sonucunda 41 yaşında aniden aramızdan ayrıldı. Kendisine Allahtan rahmet Ailesine ve Akrabalarına ve tüm çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber